Heeft u een vraag? Neem contact op: 088-8899444 info@mermarine.nl

EXPERTISE

Mermarine is de partner in expertise en marine consultancy.
Onze jarenlange ervaring in jacht en scheepsmakelaardij alsook in scheepsbouw stelt ons in staat om het gehele proces van bouw tot oplevering van nieuw en gebruikte schepen te doorgronden.
of dit nu een schip van € 40k of € 4mln is, de emotionele waarde van u als klant blijft identiek en zo behandelen wij ook elke casus.

Mediation 

Bij Mermarine begrijpen we dat maritieme conflicten complex en uitdagend kunnen zijn. Daarom bieden wij de diensten van een ervaren mediator aan om u te helpen bij het oplossen van potentiële geschillen op een vreedzame en rechtvaardige manier. In dit artikel zullen we de voordelen van onze mediatorservices benadrukken en u laten zien waarom Mermarine de ideale keuze is voor het oplossen van maritieme conflicten.

Ervaren Mediator in Maritieme Geschillen:

Met diepgaande kennis van maritieme wetgeving en ervaring in de sector begrijpt onze mediator de complexe dynamiek en uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen. Hij of zij zal optreden als een onpartijdige en neutrale derde partij, om u te begeleiden bij het vinden van een constructieve oplossing voor uw geschil.

Vreedzame en Rechtvaardige Oplossingen:

Onze mediator is gericht op het bereiken van vreedzame en rechtvaardige oplossingen voor maritieme conflicten. In plaats van een langdurige en kostbare juridische strijd, moedigen wij aan tot onderhandeling en dialoog. Onze mediator zal u helpen om tot een overeenkomst te komen die zowel uw belangen als die van andere betrokken partijen respecteert.

Maatwerkbenadering:

Bij Mermarine begrijpen we dat elk maritiem conflict uniek is en specifieke aandacht vereist. Onze mediator past een maatwerkbenadering toe, waarbij hij of zij luistert naar uw specifieke behoeften en zorgen. Door een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, kan onze mediator helpen bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij uw specifieke omstandigheden en doelen.

Vertrouwelijkheid en Vertrouwen:

Vertrouwelijkheid en vertrouwen zijn essentieel bij het oplossen van maritieme geschillen. Bij Mermarine zorgen we ervoor dat alle communicatie en informatie tijdens het mediationproces vertrouwelijk blijven. Onze mediator zal een veilige omgeving creëren waarin u vrij kunt spreken en waarin oprechte en constructieve discussies kunnen plaatsvinden.

Kies voor Vreedzame Conflictresolutie:

Vertrouw op Mermarine’s ervaren mediation voor vreedzame conflictresolutie in maritieme geschillen. Onze mediator zal u begeleiden bij het vinden van een oplossing die de belangen van alle betrokken partijen in overweging neemt. Neem vandaag nog contact met ons op