Heeft u een vraag? Neem contact op: 088-8899444 info@mermarine.nl

EXPERTISE

Mermarine is de partner in expertise en marine consultancy.
Onze jarenlange ervaring in jacht en scheepsmakelaardij alsook in scheepsbouw stelt ons in staat om het gehele proces van bouw tot oplevering van nieuw en gebruikte schepen te doorgronden.
of dit nu een schip van € 40k of € 4mln is, de emotionele waarde van u als klant blijft identiek en zo behandelen wij ook elke casus.

Vlakdiktemetingen:

Bij Mermarine voeren we grondige vlakdiktemetingen uit om de dikte van het staal van uw schip nauwkeurig te beoordelen. Hierbij maken gebruik van geavanceerde meetapparatuur, (niet destructief). 
Doordat de coating niet verwijderd hoeft te worden, scheelt dit u extra werk en kosten.

Tijdig Onderhoud en Reparaties:

Door regelmatige vlakdiktemetingen uit te voeren, kunt u tijdig onderhoud en eventuele reparaties plannen. Ons gedetailleerde rapport biedt inzicht in de huidige staat van het stalen vlak van uw schip en stellen u in staat om de juiste maatregelen te nemen. Door proactief te zijn, kunt u potentiële problemen aanpakken voordat ze ernstiger worden, wat u tijd, geld en mogelijke operationele onderbrekingen bespaart.

Ervaring en Expertise:

Bij Mermarine hebben we jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vlakdiktemetingen van stalen schepen. Alsook tientallen schepen bij onze werf onderhanden gehad. U kunt erop vertrouwen dat uw schip in goede handen is en dat onze metingen betrouwbare en nauwkeurige resultaten opleveren.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit:

Bij Mermarine staan betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. We streven ernaar om uitstekende diensten te leveren en klanttevredenheid te waarborgen. Onze vlakdiktemetingen worden uitgevoerd met de hoogste normen en we zorgen ervoor dat u duidelijke en begrijpelijke rapporten ontvangt, zodat u de resultaten gemakkelijk kunt interpreteren en actie kunt ondernemen indien nodig.
Daarnaast geven wij advies uit hoe de reparatie het beste uitgevoerd kan worden.