Heeft u een vraag? Neem contact op: 088-8899444 info@mermarine.nl

EXPERTISE

Mermarine is de partner in expertise en marine consultancy.
Onze jarenlange ervaring in jacht en scheepsmakelaardij alsook in scheepsbouw stelt ons in staat om het gehele proces van bouw tot oplevering van nieuw en gebruikte schepen te doorgronden.
of dit nu een schip van € 40k of € 4mln is, de emotionele waarde van u als klant blijft identiek en zo behandelen wij ook elke casus.

 

Bij Mermarine begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte tarieven voor onze expertise. Of u nu binnenlandse of internationale diensten nodig heeft, onze prijzen zijn afhankelijk van factoren zoals bootlengte, technische uitrusting en de specifieke scope van expertise. Lees verder om meer te weten te komen over onze tarieven en hoe we u van dienst kunnen zijn.

Tarieven op Maat:

Bij Mermarine geloven we in transparantie en het leveren van waarde. Daarom stellen we onze tarieven op maat, zodat u alleen betaalt voor de diensten die u nodig heeft. Onze prijzen worden bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder de lengte van uw boot, de complexiteit van de technische uitrusting en de scope van expertise die vereist is voor uw project.

Flexibiliteit voor uw Behoeften:

Of u nu een kleine boot of een luxe jacht heeft, we passen onze tarieven aan op basis van de specifieke kenmerken van uw vaartuig. We begrijpen dat elke situatie anders is, en daarom bieden we flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een prijsopgave op maat te maken die past bij uw budget en vereisten.

Binnenlandse en Internationale Diensten:

Bij Mermarine bedienen we klanten zowel binnen als buiten Nederland. Of u nu een expertiseproject in eigen land heeft of hulp nodig heeft bij uw vaartuig in het buitenland, wij zijn er om u van dienst te zijn. Onze tarieven zijn aangepast aan het werkgebied, zodat u kunt profiteren van onze professionele diensten waar ter wereld uw boot zich ook bevindt.

Vraag nu een Prijsopgave aan